16.1.2011

Pretty Little Liars

Irene: Oon kattellut jo vähän aikaa (ja saanut parit kaveritkin siihen koukkuun ;) ) aika uutta amerikkalaista draama-/rikoselokuva-sarjaa nimeltään Pretty Little Liars. Se ei oo vielä rantautunut tänne Suomeen mutta sitä odotellessa...
PLL perustuu Sara Shepardin novelleihin ja seuraa Spencer Hastingsin, Hanna Marinin, Aria Montgomeryn ja Emily Fieldins elämää. Sarjan "ideana" on se, että heidän ystävänsä ja koulun suosituin tyttö Allison DeLaurentis on kadonnut vuotta aikaisemmin, mutta joku nimimerkillä A yrittää paljastaa heidän salaisuutensa, sellaisetkin jotka vain Allison tiesi. Hänen ruumiinsa löydyttyä viestit jatkuvat ja pian kaikki ei jääkään vain viattomiin tekstareihin...
Sarja on aika jännittävä ja oon monta kertaa säikähtänyt kunnolla, mutta toisaalta mä säikyn aika pienestä eli ei kannata jättää kattomatta sen takia. Näyttelijät on alussa vähän tönkköjä (onks toi ees sana?) mutta paranee jaksojen edetessä. Juoni on tosi mukaansatempaava, mutta en oo ainakaan vielä nähnyt yhtään painajaisia, toisin kuin Vamppyyripäiväkirjojen kanssa, mikä on hyvä merkki! ;)
Tykkään tästä sarjasta tosi paljon ja ollaan nyt huomenna kattomassa Iinan kanssa sen ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso. Mä niiiin toivon että nyt selviäis toi loppuratkasu, mutta oon kuullut että toka tuottari on tulossa, eli eipä kai.
9780061801310_500X500
novellin kansi
Pretty-Little-Liar
pretty little liars
pretty-little-liars-girls

pretty-little-liars-636
Jos ootte kiinnostuneita kattomaaan, niin ei kun Googleen hakusanaksi watch pretty little liars online ja there u go! Suomenkielisiä tekstityksiä ei kuitenkaan ole ellei jaksoja lataa jostain, eli se kannattaa huomioida :)

Kuvat Google.fi

1 kommentti :

  1. Nää on siis nii ihania! Mua vaa ihmetytää, kuka on "A"?

    VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .