12.6.2011

outfit of the day(s)

    IMG_3911
   IMG_3937
                                            white top Monki, blue top thing GT, shorts Mango, bag H&M

Iina: Tossa vähän päivän asua, ja oikeestaan oon käyttänyt tota jo useammanki kerran, koska on ollu nii hullut helteet ja toi on paras valinta nii etten kuole tonne ulos ! :-D Oon sitte vaan vaihdellu shortseja ja noita pikkutoppeja. Tänäänki oli tää perus kolkyt astetta niin mentiin muutamaks tunniks rannalle porukalla. Oli niin ihanaa ottaa vaan aurinkoa ja uida ku vesiki on jo vähän lämpimämpää ! En ois malttanu millään lähtee ku ens viikollekki on luvattu jo vähän kylmempää..
     Aiemmin Annalla yökylässä oli tosi kivaa, syötiin kaikkia herkkuja ja kateltiin leffoja niinku jo aikasemmin suunniteltiin. Katottiin ekaa kertaa semmonen leffa kun The notebook, ja pakko sanoo et huhhuh en oo koskaan itkeny noi paljon leffan takia :-D oli kyllä tosi hyvä, et suosittelen ! Nyt mulla ois suunnitelmissa vähän huoneen siivoomista ja semmosta, joten laiters --->
IMG_3946
IMG_3951
IMG_3974

6 kommenttia :

  1. superkivan oloinen blogi! :) saittepa uuden lukijan!
    Ja onko kauanki sitten ostettu toi toppi Monkista, meinaan just semmonen mitä oon ettiny, et vois käydä hakee jos semmosia vielä on! :D

    http://dejiss.blogspot.com käykää kattoos mun blogia kans jos ehditte ! :) ja laittakaa vaikka kommenttia jos vaikutti kivalta blogilta! :)

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla että tykkäät :) toi toppi on ostettu ruotsin monkista keväällä n. pari kuukautta sitte :P näin kyllä monkissa tänään ainaki samanlaisia ruskeita..

    VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .