20.8.2011

first week!

DSC01169
DSC01199
DSC01176
DSC01200
DSC01191


tossa vielä kuvia + videoita siitä on the beachista, en aatellut alunperin laittaa niitä tänne ja joissain kohissa taisin hyppii niin kamera vähän heiluu, sorgen mutta eiköhän toi fiilis noissa ookkin tärkein :-D
Irene: Eka kouluviikko on ohi ja niin paljon on tapahtunu etten oikee tiiä mistä alottaa. Oli on the beach maanataina, kiljavan tutustumisretki tiistai ja keskiviikko, ja eilen oli nasutukset (Iinalta varmaan tulee siitä vielä kuvaa, ei oltu ite ihan kuvauskunnossa sen kaiken pappappa lian alla) ja jatkot. Oon tutustunu niin moniin uusiin tyyppeihin ja on ollut ihan sairaan kivaa!
Kysymyspostauksen vastauksia on muuten luvassa luultavasti huomenissa, vastaillaan vielä muutamiin viimesiin kysymyksii :-)

3 kommenttia :

 1. Kuinka teillä voi olla noin monta tunnusta flickrissä?:D tainno niinku ku mullaki on siellä mutta se kuukausiraja menee mulla aina täyteen. Kirjaudutteko sinne google tilillä, pystyykö sillä google tilillä olee noi monta tunnusta, kun mä en osaa tehä :< osaatteko neuvoo edes vähän? vai ootteko kirjautunu sinne esim. googlella, yahoolla ja facebookilla?:)

  VastaaPoista
 2. Ihana lompakko sulla tossa ekassa kuvassa :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: meillä on vaan jotain miljoona tunnusta flickrissä, ei oo minkään googlen tai fbn kautta vaan ihan siellä tehään aina uus (:

  Emppu: Kiitti :>

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .