24.1.2012

ON MY WALL

3
4
3
IMG_1572
5
2

Iina: Tänään ollu aika fail päivänalku, heräsin aikasin, kävin suihkussa ja tein kaikki aamujutut. Menin kouluun bilsantunnille ja heti rupes silmät vuotaa ja kipee olo tulee, päätin sitte loppupäiväks lähtee takas himaan lepäämään.. Huomen uus yritys, ehk on jo terveempi :-D Kävin sitte kotimatkal ostaa lohdutuskarkkii ja nyt selailen kaikkii blogeja ja poden kesäikävää ♥ (mikä siin on et kaikis ruotsalaisissa blogeissa on vuoden läpi kesäsii kuvii??) Vois harkita sellasta kesäpostaukseki tekemistä lähiaikoina..
   Noissa kuvissa nyt vähän mun huoneen päätyseinän nykystä tilaa, oon tilannu pariin otteeseen ifolorilta kuvia ja nyt ne peittää jo melkeen puolet seinästä, jeee :-D Musta noi näyttää just kivoilta vaikka aika monellahan tommonen kuvaseinä jo on. Noita voi aina katella ku iskee tylsyys/koulutyöt..

4 kommenttia :

 1. kiva että vähän erilaisia kuvia välillä, niinkuin myös rusettiluistelu postauksessa. Oon vähän kyllästynyt tähän blogiin, koska täällä on aina samanlaisia asukuvia ja selityksenä tyyliin että olitte taas nopeesti ottamassa kuvat ruokatauolla tai hypärillä. Ei millään pahalla kuiteskaa. Olis kiva jos välillä olis vähän erilaisia postauksia, kun aina on ne samantapaset kuvat samasta puistosta. Esimerkiksia huonepostauksia tai viimekesän muistelu postauksia olisi kiva välillä nähdä:) ei muuta kuin ottakaa tästä opiksenne pliis:D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea laittaa seinälle noit kuvii (:

  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tää teidän blogi on ihan mahtava ja molemmat ootte tosi kauniita! :) Ois kiva jos tekisitte jonkun kenkä tai vaatepostauksen!

  VastaaPoista
 4. Anonymi: mm ymmärrän hyvin, kiitti rakentavast palautteest :-) meil on vaa se et talvel ei tuu hirveesti otettuu kovin monipuolisii kuvii ku on valosaaki vaan pari tuntii päiväst. Muutenki asukuvat on aika iso osa meijän blogii koska halutaan ite pitää tää tällasena (: mut pyritään tekee myös muita juttuja. Ja kesäpostaustahan jo laitoin ja huonepostaus ois kiva tehä lähiaikoina !

  Jenna: thaanks :--)

  Anonyymi: ooi kiitti ! :)) minkälaista asupostausta meinaat ? (: lempivaatteet vaii ?

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .