2.6.2012

DYE IT !

 dip dye

Irene: Ah! Oon pitempään jo fiilistellyt tollasia pinkkejä latvoja ja laitettiinki sellaset täks vapuks kertakäyttövärillä.
Kattelin eilen youtubessa videioita ja näin tän ja pakko sanoo, että innostuin ihan sairaasti! Voisin pitää noita kesän ja leikata syksyks pois jos ei enää huvita, tai sitte jo seuraavana päivänä jos en tykkää. Nyt vaa mietin tässä että pitäiskö mennä kampaajalle vai tehä noi himassa, äiti on aika kampaajan kannalla ku se ei täysin luota mun värjäystaitoihin, mutta ehkä mä voisin testata tehä noi ite ja mennä sitte korjaamaa vahingot kampaajalle? :-D Mietin kanssa sitä, että pitäiskö laittaa pelkällä pinkillä vai sekottaa violettii siihe niin tulis vähän sellasta  ulottuvuutta? Ja hahaha jos joku on nyt täysin järkyttynyt tosta ideasta niin mut ehtii vielä pysäyttää, aattelin miettiä tota nyt vielä vähän aikaa, mutta kyllä mä oon aika päättäväinen ton suhteen.
Decisions, decisions...

5 kommenttia :

 1. Oi joo, sulle sopis tollaset pinkit, mut ehkä kans iihan vähän violettia joukkoon :) Ja kannattaa käydä parturissa ne laittamassa, niillä on varma tuntemus ja osaaminen !!

  VastaaPoista
 2. sun hiukset on nyt niin ihanat ja oot muutenki sellasen luonnollisen näkönen ni en suosittelis ;) mutta tee toki nii miten itestä tuntuu, eli jos haluat värjätä nii anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
 3. do it!! sopis sulle sairaan hyvin :)

  VastaaPoista
 4. toi on niin massaa, etkö mitään persoonallisempaa keksi?

  VastaaPoista
 5. joo! laita ihmeessä :--) kaikkee kannattaa kokeilla mistä itte tykkäilee , samase mitä muut aattelee! eli laita ihmeessä! (: kesäks vähä uudistusta

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .