29.6.2012

life is a beach, I'm just playing in the sand

IMG_8321
IMG_8229
IMG_8420
IMG_8247
IMG_8548
IMG_8241
IMG_8485
IMG_8533
IMG_8469

Iina: Moii ! Nyt on tultu takas Renen mökiltä ja huhhuh tuntuu kyl ku en ois ollu himassa aikoihin ! Nytki vaa saunan kautta yhelle frendille illanviettoon (: Oli kanssa suunnitelmissa tyttöjen kanssa semmosta aamuyöllä kello neljä kuvaussessiota, saa nähä miten sen kaa käy.. Mökillä oli just ihanaa, vaikka vähän ketutti et tänään oli tosi hyvä sää just ku lähettiin. Mutta se pentu oli _ihana_, siitä varmaan postausta seuraavaks !

8 kommenttia :

 1. sulla on ihan uskomattoman ihanat hiukset ! ♥ :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania noi kuvat!

  http://sweetttdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ainaku näkee et on tullu uus postaus ja pääsee tänne asti nii piristyy aina hirveesti. supereja kuvia ja muokkaat älyttömän kivasti niitä! muutenki tuntuu et oot ihan joka taval täydellinen kun sulla on niin ihanat hiukset, tyyli, silmät mut erityisesti mietin et miten ja kuinka paljon liikut ku näytät olevan niin hyvässä kunnossa? :) sul on oikeesti ihana kroppa ja sellanen missä kaikki vaatteet näyttää hyviltä (tai sit osaat pukeutuu vaan nii et korostat parhaita puolia mut whatever..:D) niin et liikutko paljoo ja miten?:D ja kivaa kesänjatkoo sulle ja irenelle!:)

  VastaaPoista
 4. oh my god toi o täydellinen paita, ja ois kiva jos tekisitte jonku yhteisen (video)postauksen mis esittelette teijän vaatteita !

  VastaaPoista
 5. mustaki ois kiva jos pitkäst aikaa tekisitte jonku videopostauksen, vaik just jonku et esittelette teijän lempivaatteita:) teijän videot on aina nii ilosii ja piristävii!

  VastaaPoista
 6. laura: oi kiitos :>

  Wilma Toivo: kiitoos :-)

  Anonyymi: apuaa kiitos mielettömän ihanasta kommentista ! ihana kuulla että tykkäät postauksista :> ja nyt kuule pakko myöntää että esim kesällä en oo liikkunu paljon yhtään, yhen lenkin vedin mökillä. Kesällä on kyllä kans se ettei tuu aina syötyä nii paljon ku viilettää ulkona.. Normiaikana käyn baletissa pari kertaa viikossa :)

  ♥ Marja ★彡: kiitti ! :))

  Anonyymi: hih itekki tykkään :) tuntuu vaa et se ois vaikee yhistää muihin vaatteisii.. ja juuu voisha sitä tehä, ehkei esiteltäs jt iha random vaatteita mut jotku uudet jutut tai jotku :)

  Anonyymi: juu voishan sitä :) kiva kuulla että on tykätty !

  VastaaPoista
 7. Oi ihania nää kuvat, sopii tosi hyvin yhteen :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .