11.6.2012

she acts like summer and walks like rain

 
IMG_7899
IMG_7789
IMG_7872
IMG_7895-001
IMG_7839
IMG_7785
IMG_7883
IMG_7892
Irene: Olin Lolilla perjantaina yötä ja oli kyllä niin nätti auringonlasku, että lähdettiin kuvailemaan ulos. Huomattiin jossain vaiheessa, että joku random mies oli seissy siinä sen pihalla jo jonku 20 minuuttia ja tuijottanu kun kuvattiin, tuli siinä sitte pikkunen kiire lähteä veke..... Käytiin kassa päivällä kaupungilla ja löyty taas pari mekkoa haha ennustan että mua ei tulla tänä kesänä näkemäänkään muussa kuin mekoissa. 
Tänään oli herätys siinä yheksän maissa, koska lähden Mellun seuraks verotoimistoon (??) ja sieltä niille kattomaan vihdoin noi PLLin kakkostuottarin vikat jaksot ja vetelemään purkillisen Ben&Jerry's:iä. Vaikka meille tuliki just vähän muutoksia lomasuunnitelmiin, niin mulle kyllä kelpaa jos tää jatkuu samoissa merkeissä kuin tähän mennessä :) Kuulostaa kyllä nyt niin hyvältä, että mä voisinkin jo tästä lähteä, pitäkää kaikki superkivat maanantait moimoi !

3 kommenttia :

 1. mistä lolin lempinimi tulee? :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! ♥

  Miten sä oot saanut noi kuvat noin lähekkäin toisiaan? Html-koodilla? Kiitos jo etukäteen, olisi kiva tietää tarkka kohta mitä muuttaa :)

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Lisättiin se tohon alas koska niin moni on kysyny sitä :-D

  Pauliina: HTML-koodilla joo mutta se mistä kohasta riippuu niin paljon blogin mallista ja koska meillä on tosi muuteltu tää niin en oo yhtään varma että oisko se sama ku sulla. Mutta muistaakseni muuttelin sitä tuolta Posts; kohan alapuolelta, kannattaa kokeilla vähän kaikkea nii kyllä se sieltä tulee:)

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .