21.12.2012

baby it's cold outfit

IMG_1543-001
 IMG_1570
IMG_1553
IMG_1562
Irene: Jee, tässä postauksessa musta olevat kuvat ei oo itse käsivaralla otettuja! Mutta joo, tossa siis asua tältä viikolta. Neule on äitin kaapista varastettu koska mulla oli aamulla kylmä ja halusin jtn pehmeetä. Itse asiassa toi pisteli ihan sairaasti mutta oli lämmin. Ja kyllä, en olis varmaan voinu valita ruuhkaisampaa paikkaa tolle kuvaukselle mutta tiiättekö kuin kylmä tuolla oli? Ainoo kriteeri kuvauspaikalle oli nyt lähinnä se että se on ulkona ja lähin ovi + kuumailmapuhaltimet on alle metrin päässä..
Nyt ollaan sitten onnellisesti ja virallisesti joululomalla, näillä näkymin tulee olemaan ihan sitä perinteistä joulun viettoa, kavereitten näkemistä, yökyliä, juhlia ja varmasti useita lagauspäiviä. Can't wait :D Kuulen tällä hetkellä imurin kutsun ja äitin joka laulaa joululauluja. Se tarkottaa että mun ois aika ruveta siivoomaan joten heippa ja nauttikaa kaikki nyt vihdoin lomasta!
jos en kuulosta tässä postauksessa iteltäni se johtuu vaan siitä, että oon viimesen tunnin kattonu danisnotonfire:n youtube-videoita ja musta tuntuu että ne alkaa vaikuttaa muhun...
EDIT:// vastasin myös just viimesimpien postausten kommentteihin, sori että kesti :)

4 kommenttia :

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .