6.12.2012

kiharoita

Irene: Jotkut oli kysellyt vähän aikaa sitten miten olin kihartanut mun hiukset ja koska me ollaan jo kuvattu Iinan kanssa hiustenkiharrus video joka pitäis vaan saada leikattua, niin aattelin näyttää teille jotain muuta. Rakastan tehä kiharoita kaikilla raudoilla ja semmosilla, mutta en tykkää kun mun hiukset menee niin huonoon kuntoon sen takia. Siks käytän tätä seuraavaa taktiikkaa aina välillä. Tällä tavalla saa tosi kivat kiharat vahingoittamatta hiuksia :) Tietty raudalla saa ehkä vähän paremmin päätettyä ite just sellaset mitä haluaa, mutta tää on musta tosi hyvä vaihtoehto! Tää tehdään myös siis edellisenä iltana eli aamulla voi herätä melkeempä valmiilla kampauksella ja kiharat muotoutuu yön aikana joten tässä ei hirveen pitkään mene.

 Ensinnäkin tarvitsette hiuspannan, mielellään suht paksun. Voi olla ihan tollasta pehmeetä leveempää mitä mä yleensä käytän tässä tai sitten ohuempi. Riippuu varmaan siitä mimmoset kiharat haluu tai miten paksut hiukset on. Susittelisin kyllä tollasta leveetä!
 IMG_1482

Sitten kastellaan vähän hiuksia niin, että ne on latvoista/korvista alaspäin kosteat. Laitetaan se panta hiusten päälle silleen hippipanta tyylillä :D
IMG_1354

Sitten ruvetaan kieputtamaan hiusosioita sen ympärille. Ei kannata laittaa liian tuikasti tai löysästi koska muuten ne ei pysy. Mä laitan yleensä semmosia viiden sentin osioita, mutta riippuu tietysti mimmoset niistä kiharoista haluaa. Sen oikeen tavan oppii kun kokeilee.
Ignooratkaa ilta/aamu kuvissa mun väsymys. Ja haha tykkään mun pannasta 
IMG_1358
IMG_1353

Sitten kun on valmista niin nukkumaaaaan ->
IMG_1362 

Ja aamulla ruvetaan sitten varovasti availemaan. Jos on tosi helposti takkuuntuvat hiukset niin kuin allekirjoittaneella niin tässä tarttee vähän taitoa.
IMG_1367
IMG_1368

Nyt on sitten ihan oma valinta, että haluaako laittaa lakkaa. Mä en itse yleensä laita, koska en oo vieläkään löytänyt sellasta hyvää merkkiä (jos on ehdotuksia niin kertokaa!) ja koska mun hiuksissa kiharat pysyy aika hyvin ilmankin. 
IMG_1380-001
IMG_1376
Sitten vaan harjaa ja laittaa vielä jos haluaa ja tadaaa! :D

Toivottavasti tykkäsitte ja kokeilette, ainakin välillä on hyvä antaa hiuksille pieni breikki kaikista lämpökäsittelyistä. Mulla ei oo nyt muuta tällä erää joten ei muuta kun hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

9 kommenttia :

 1. Oi noi on tosi ihanat :) Täytyy ehdottomasti joskus kokeilla!

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ihana toi kampaus, ku oot viel letittänykki ym. (:
  vois kokeilla tota tekniikkaa joskus.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, tuli ihanat !! pakko kokeilla itekki :-)

  Mut hei, haluisitko sä kertoo, että mistä päin html-koodia ootte saanu kuvat ja tekstin "samaan linjaan". tai siis että toi vasen reuna on tasainen :)

  VastaaPoista
 4. swartzkopfin OSIS+ on tosi hyvä lakka ! vaikkaki kyllä aika hintava, mut se on kevyt, ja silti pitää hiukset aloillaan :)

  VastaaPoista
 5. vitsi ku sait ton näyttää helpolt :D en kyl ite uskalla ees kokeilla :-DD

  VastaaPoista
 6. Kokeilin viime yönä, ja tuli kyllä hyvät! Tuli tosi pienellä vaivalla nätit. Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 7. oho tää oli mulle ihan uus juttu! huippuu!

  VastaaPoista
 8. mä kokeilin viime yönä tai siis illalla ja osa onnistu mut osa ei... vaatii harjottelua :)

  VastaaPoista
 9. Pauliina: joo kokeile ihmeessä!
  Juuli: kiitos :)
  Anonyymi: Ei mistää, laitetaan vaan postausta tehdessä se teksti vasempaan reunaan öö en osaa sanoo mikä nappi mutta se tekstin kohdan valitsemisjuttu. Ja kuvat menee samaan kohtaan koska ei laiteta niitä bloggeriin suoraan vaan flickrin kautta ja sieltä kopsataan html koodi tekstikenttään. Sekavaa...
  Anonyymi: pitää kokeilla !
  Nanna: kokeileeee ! :)
  Oona: tosi kiva kuulla!!
  Amanda: jee :D
  Anonyymi: totta! hyvä merkki kumminki että ainaki osa onnistu :)

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .