20.12.2012

'mä joudun isona helvettii'

IMG_9090
IMG_9047
IMG_8989
vs.
IMG_9011
IMG_9079
IMG_8737
IMG_8982
Untitled 6
IMG_9068

Iina: Hellou ! Tänäään on kiireine päivä, oon myöhästyny koulusta, juossu Annan kaa kaupungilla, nyt Nannan kanssa meillä (VELIIII halutaa päikkäreille) ja pitäs viel paketoida vähän lahjoja, tehä kortteja, laittautuu, syödä, nähä muitaki ihmisii ja mennä Tuusulaan XD Eli joo jos nyt saadaan Nannan kaa liikuttuu minnekkää ni oon aika ylpee, moido !

6 kommenttia :

 1. mikä toi VELIIII on? :DD ihanii kuvii, haluun helsinkiin ♥

  VastaaPoista
 2. Ootpa kaunis tossa tokassa kuvassa! :)

  Kun sulla on 1000D, ni millä asetuksilla kuvaat? Esim. käsitarkennus vai automaatti, mikä valotus ja asetus siitä kuvauspyörylästä? Ja millä objektiivilla kuvaat noista kolmesta eniten?

  VastaaPoista
 3. Ihana hame? Vai mekko? :D Kuitenkin ihana! :)

  VastaaPoista
 4. miks muokkaat sun kaikki kuvat tollasiks liilan sävysiks ? jokanen tietty tavallaan mut en oikee jaksa katella näit postauksii ku koko aja saa tuijottaa noit liiloi kuvii. en tiiä häiritseeks tää ketää muuta, mut mun silmään se pistää !

  VastaaPoista
 5. heidi: hih :)

  Anonyymi: hahhaha saatii vaa joku ihme kohtaus nannan kaa ja oltii kokoaja vaa 'veli velii' :D en tosiaa tiiä.. ja kiitti !

  Anonyymi: kiitos ! :) kuvaan yleensä sillä 'salamaton' tilalla, automaatilla, ja en kattele tolla asetuksela sen kummemmin niitä kuvauspyöryläjuttuja, entiiä voiks niit ees säätää siin. Ja 50mm käytän eniten, suosittelen :)

  Hanna: hame ;) thaaanks !

  Anonyymi: haha joo mul tulee tällasii kausii et innostun käyttää jt tietty muokkaustapaa, kattoo pääsenkö siitä irti millo :) mut onneks voit ain selailla muidenki blogei

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .