27.12.2012

pikasta päivitystä

IMG_8697
IMG_8693

Iina: Mooikka ! Kirjottelen nyt täältä mökiltä käsin, itseasiassa yhen kylpylän aulan koneelta :-D Päätettiin siis äidin kaa piristää päivää ja kävästä kylpylässä, oli kyl aika jees ! Loppuillasta suunnitelmissa ois tähtitorttujen tekemistä ja leffan kattelua. Yllä olevat pari kuvaa on Nannan kanssa otettuja ennen lomaa :-) Mutta mua huudetaan jo, eli pitäkääpä kaikki kiva torstai-ilta, moikka !

7 kommenttia :

 1. Oot nii tajuttoman upee !! <3
  Ja sun postaukset on aina iha täydellisyyksii !
  mut hei ku tos on lueteltu noit kuvanmuokkausohjelmii käytätte ni kuinka paljon muokkaat näit kuvia photofiltrellä ja onks se hyvä? :-)

  VastaaPoista
 2. oon jo kauan lukenu tätä blogii ja tää on kyl mun lempi blogi, ihanii kuvii ja ootte kauniit ! :-) miks muute irenelt tulee paljo harvemmi silti postauksii ? ;O ja tulisko teilt muute pia uut videopostaust ?? se ois kiva !!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: hei apua kiitos ihana ! :> ja hehe oikeestaa käytän photofiltree vaa kahen pystysuoran kuvan yhdistämisee, ja välil teen sellasii liukuvärjäyksii, mut on sil hyvä muokkailla kontrastiaki yms :)

  Anonyymi: oi kiitos paljon ! Kiva kuulla jos meijän postailut miellyttää, oli ihanan piristävä kommentti :p ja molemmilla vähän vaihtelee tää postaustahti, sillo postataan ku on kuvia/asiaa/aikaa ja näi :) ja ainii oon ite unohtanu kokonaa videot, vois semmosenki taas tehä jossai vaihees ! :D

  VastaaPoista
 4. vitsi oot nii älyttömä kaunis iina !!! Sun tyyli ja kaikki on vaa nii ihanaa ! :DD <3 Olisimpa itteki...:p

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: voi apuvaa kiitos paljon !! :>

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .