23.2.2013

If you want to be happy, be.

IMG_1951
IMG_1953
IMG_1949
 
IMG_1936
IMG_1938
IMG_1928
IMG_1924
Irene: Oon nauranut vedet silmissä varmaan kymmenen minuuttia ku luin kaikkia hauskoja juttuja mitä meijän luokassa sanottiin yläasteella. Kuulostaa oudolta mut tää vaan jotenkin kertoo meijän edellisestä luokasta niin paljon hahhah :D Ja tota tää ei nyt liittynyt mihinkään muuta kun ehkä tohon otsikkoon joten joo moro.
Käytiin tänään äitin kanssa kaupungilla ja ostin valehtelematta varmaan ekat vaatteet tän lukuvuoden aikana jos ei lasketa kahta juhlamekkoa! Ei oo vaan jotenkin shoppailu inspiroinu viimeaikoina, mutta nyt oli kiva saada ees jotain uutta. Kierreltiin aika pitkään sovittelemassa ja jätin yhen paidan ginaan varaukseen, mutta onneks monkista löyty ah alet ja sieltä lähti useampi juttu mukaan.
En muuten voi uskoa, että loma on ihan just ohi! Onneks huomenna on vielä kiva päivä tiedossa vaikka mulla ois myös tehtävänä neljä terveystiedon esseetä, hissat ja yh:t luettavana ja matikat laskettavana... Tai sitten ei. En taaskaan tajuu että miksei näitä voinu tehä tässä viikon mittaan.
Palaillaan pian ja nauttikaa loppulomasta tai ihan vaan viikonlopusta! :)

2 kommenttia :

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .