3.6.2013

long time no see

Iina: Moikkaaa ! Nyt on vierähtäny jo pitkä tovi edellisestä postauksesta, yli viikko whaaat :-D Ainoona puolustuksena että en oo oikeesti ollu kotona ku tyyliin nukkumassa XD Nytki jouduin vaan repiin itteni tuolta ulkoa ihanasta säästä ku pakko päästä muokkailee kuvia mitä kertyny ! Eli tosiaan niin hyvät säät ulkona, kaikki koulun loppusählingit musikaaliesityksistä päättäreihin, kiirettä on pitäny. Ongelmana ei todellakaan oo kuvien vähyys, päin vastoin, niitä on liikaa ! Niinpä laitetaan postausta menemään taas perinteisellä kolmeosainenpostaus-taktiikalla ;) Pidemmittä puheitta, here you go !

IMG_9867
Untitled 1
Päättäripäivän asua ! Nauran tolle mun quasimodo-asennolle mut nyt ei voi mitää XD Tossaki asussa tuli nii ulkona ku sisälläki kuuma, sen verran hiostava ja kiireinen päivä oli !

 IMG_9950
 IMG_9961
 IMG_9941
 Untitled 2
 IMG_9927
 IMG_9964
 IMG_9979
 IMG_9984
 IMG_9940
 IMG_0019
 IMG_9891
 IMG_9968
 IMG_9974
 IMG_9996
 IMG_9986

Oltiin siis kivalla porukalla kiertelemässä muutamat ylppärit, oli ihan ihan parasta ! Miten noi päättäripäivät on aina kivempia ku illat :-D Isossa roolissa (siis ylioppilaiden jälkeen tietty...) oli ruoka (ohyes) ja skumppa, jota ei puuttunu lasista koskaan ei koskaan (paitsi näköjään Nannalta tossa yhessä kuvassa), siitä piti paikkojen isännät ja emännät huolen ! Oon kyllä niin ylpee näistä mun frendeistä jotka selvis lukion läpi (:

IMG_9412
IMG_9448
IMG_9440
IMG_9424
IMG_9411
IMG_9452

Nää kuvat vaan kuvailemaan mun viimestä viikkoa: parhaita frendejä, ulkona oloa, aurinkoaaa, hyvää safkaa (mm. itsetehtyä sushiaki ollaan picnicillä mutustettu, anna ja lisa we love you!), ja vaan onnellista fiilistä :) Puistohengailu on nyt tullu erittäin tutuks, millonkoha päästään sitte sinne rannalle asti.. Tänäänki: yempun kanssa oltiin koffissa yhestätoista seittämään, pretty good in my opinion ! Porukkaa vaihtu ympärillä mutta yhtä vessataukoo lukuunottamatta me pysyttiin alusta loppuun samassa spotissa :-D
    Sitten vielä semmonen pikku info että kesätyön haku ei mulla tuottanu kovin hyvää tulosta, mutta puhelinmyyjäks päädyin menemään :-D Tiiiän et duuni voi olla aika uuvuttavaa, mut tarviin sen palkan ja työkokemusken, ja otan tän vaan haasteena, aina ei voi tehä mieleistään duunia ! Onks jollain kokemusta kyseisestä hommasta, risuja ja ruusuja ?

4 kommenttia :

 1. niin kivan sävysii kuvia sulla aina! minkä ikänen oot? entä kuinka pitkä? :)

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia taas kerran! ja ihan älyttömän ihana asu noissa ekoissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 3. Ite kestin puhelinmyynnissä vaan muutaman päivän, ei ollu yhtään mun juttu. Joka hetki halusin vaan pois :D mut riippuu tietenkin täysin ihmisestä, arvostan niitä jotka jaksaa sellasta työtä tehdä!

  VastaaPoista
 4. Hilla: thaanks ! 18 v ja 170 cm :)

  Milla: oii kiitos :>

  Anonyymi: joooh aika monella varmaa käyny just noin :p ite itseasias oon iha tyytyväine tohon, että varmaa jatkan iha loppuun asti :)

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .