10.11.2013

kuvanmuokkailujuttuja

Untitled 30
Untitled 16 Untitled 33
Untitled 11
Untitled 12
Untitled 31
Untitled 17
Untitled 19

Untitled 34
Untitled 13 Untitled 32


Iina: Moikka ! Tässä nyt vihdoin ekan tällasen toivepostauksen toteutusta ! Elikkä multa kyseltiin tällasta before and after-tyyppistä postausta kuvien muokkaukseen liittyen, and here you go :-) Toisia on muokattu vähemmän, toisia enemmän (jälkimmäistä ehkä suurin osa hehheh), tykkään aika paljon muokkailla noita kontrasteja, värejä yms ! Kesäkuviin lisään usein lämmintä sävyä, kun taas synkempiin kuviin sopii mun mielestä semmonen sinisen vivahde, jota ehkä käytän välillä liikaakin. Vinjetti-efektin kulutin jossain vaiheessa ihan puhki, mutta tulee sitäkin aika usein lisäiltyä. Ja kuvia muokkaan siis pääasiassa Picasalla, josta löytyy aika paljon esimerkiksi kivoja filttereitä sun muita, Photofiltrellä taas yhdistän kuvia samoihin raameihin (jos nyt tajusitte..). Haluaisin tietenki paremmillakin ohjelmilla noita muokkailla, mutta photoshoppiin ei valitettavasti riitä rahat. Jos teillä siis on jotain hyviä muokkausohjelmia takataskussa niin ilmotelkaa ihmeessä :)
   Pidettiin tänään Irenen kanssa taas pientä palaveria blogin ulkomuotoon liittyen. Alotettiin jo pienellä muutoksella eli kuvien suurentamisella, ja ens viikolla varmaan luvassa muutakin, stay tuned ! Nyt kuitenkin käyn mun äikäntehtävien kimppuun, adios !

12 kommenttia :

 1. gimp 2 on kätevä kuvienmuokkaamiseen !:)

  VastaaPoista
 2. Photoscape on aineki tosihyvä, itse käytän sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon muute kuullu tost et on hyvä ohjelma :)

   Poista
 3. hei miten photofiltrellä saa kaks (tai useemman) kuvan vierekkäin? oon miettiny tätä niin pitkään enkä vieläkää osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jos ny koitan jotenki selittää: avaat molemmat kuvat siihen 'työpöydälle', valitset vasemmasta yläkulmasta new ja laitat korkeuden ja leveyden haluamalle suuruudelle (testaamalla löytyy oikee, ja kattomalla minkäkokosia alk. per kuvat on), sit liität kuvat vierekkäin siihen ilmestyneelle blank alustalle (cntr a + c + v), sit ite laitan image sizesta kuvaa vähän pienemmäks et sen pystyy ladata flickristä ! ...toivottavasti vähän selkes :p

   Poista
 4. Photoscapea suosittelen myös :-)

  VastaaPoista
 5. Picmonkey on miust tosi hyvä ja siel on kaikkii ihanii muokkausmahollisuuksia ja sitä ei tarvi ees ladata koneelle!:)

  VastaaPoista
 6. ei vitsi tää on pelottavaa! olin just miettiny et pitäs tehä postausehdotus just tästä aiheesta :D oot tosi kuvauksellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no täähä kävi kätevästi :D ja thaaanks :3

   Poista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .