12.11.2013

LEO


IMG_0027

IMG_0017

IMG_0101

IMG_0007

IMG_0040

IMG_0099

IMG_9996-001

IMG_9972

asu: neule brandy n melville, toppi urban outfitters, shortsit kirppari, maiharit dinsku (mut ne on rikki...), kangaskassi american apparel, vyö gina trickot

Iina: Hellou everybody ! Tässä ois vähän maanantain asua, raahasin Annan hypärillä kuvailemaan ku huomasin koulumatkalla ton harvinaisen nähtävyyden: aurinko ! Kohta sitä ei oikeesti enää tunnista :-D Pohdittiin kans kuinka monta eri kuvauspaikkaa ollaan keksitty koulun välittömästä läheisyydestä, where getting pretty good at that.. Heitin sekaan kans biisejä jotka ei varmaan sovi millään tavalla yhteen mutta joita nyt on tullu kuunneltua.
   Tänään on ollu mun basic tiistai-päivä, eli kouluu ja duunia. Eilisen saavutus oli tajuta, että tiistaiksi olisi kirjallisuuspaneeli, hommata kirja (thanks dré) ja lukee sen neljäsataasivunen paljous samana iltana. Kolmelta mentiin nukkumaan, mutta oli kyllä sen arvosta, it was a good book :-D Tuhat loistavaa aurinkoa, suosittelen ! Täks illaks ois jäljellä vielä äikän esseen tekoa (they just keep on coming ??) ja huoneen siivousta, voisin tästä lähteä edistymään asian kanssa. Ja superkiitokset vielä viime postauksen kommenteista, muokkausohjelmavinkit tulee varmasti hyvään käyttöön ! :-)

2 kommenttia :

  1. Mitä sun arkimeikkiin kuuluu? :)

    VastaaPoista
  2. melkeinpä aina multa löytyy kevyt meikkivoide, peitepuikko, aurinkopuuteri, kulmakynä, ja jos on aikaa nii jt luomarii/rajaukset ja ripsari :)

    VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .