15.12.2013

o u t f i t

Untitled 1
IMG_1821
IMG_1682
ihana danskubansku !
IMG_1783
IMG_1754
IMG_1819
Untitled 2
IMG_1770
missä mun alahuuli on !!

Iina: Hellou ! Tässä näkyy perjantain asua, joka juostiin Danin kanssa kuvaamaan Koffinpuiston korkeimmalle kohalle, missä vielä paisto kivasti toi aurinko :-D Tällasta on bloggaajan arki talvisin, ja siitä saa kaveritki kärsiä, hehee.
    Nyt on tosi kiva viikonloppu takana ! Perjantaina oli koulun kakkosten järjestämä puurojuhla, jossa katottiin hauskoja videoita ja palkittiin porukkaa punasilla nauhoilla. Kategorioita oli laidasta laitaan niin biletyksen kuninkaalle kuin kaikkien kaverille. Mulle tippu tyyli-osion voitto, hihii ! Illalla oli sitten abien jatkot legendaarisessa Swengissä, jossa tuli laulettua karaokea (voivoivoi..) ja tanssittua koko ilta.  Lauantain iltaohjelmaan kuulu ihanat pikkujoulut danskun emännöimänä, oli ihan super kivaa ! Joulufiilis alkaa vihdoinki tuntua, luotiin sitä tähtitorttujen teolla ja joulubiiseillä, joista jälkimmäiset vaihtu kyllä nopeesti 2000-luvun alun ikivihreille klassikoille, Destiny's child ja Usher oli kuulkaas kova juttu sillon ! Tänään oon yrittäny panostaa kouluhommiin perinteieseen kaikkijäinytsunnuntaille-tyyliin, ja pyöriny kaupungilla jouluvalmisteluja ajatellen. Tais sieltä löytyy ittellekin pari lahjaa, Bik Bokin lahjakortti tuli hyötykäyttöön.. Kuvamatskua näistä myöhemmin !
     Nyt kun sain jaettua mun kameran kuvasaldon ja viikonlopun raportin (nää mun selitykset tuntuu aina niiin tärkeiltä.. :-D), voisin jatkaa psykan projektin tekoa että pääsis tässä iltaohjelmassa eteenpäin, ihanaa sunnuntaita ihmiset !

6 kommenttia :

 1. Great pictures and a beautiful outfit! :)
  Love
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de

  VastaaPoista
 2. Rakastan sun hiuksii! Olis sika kiva tietää että mitä teet niille/laitat niitä, esim. kiharratko ja miten kiharrat jne. kun mulla on kauhee hiuskriisi ja tykkään kauheesti tosta sun mallista:)!

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos ! Siis käytän vaa normi shampoot ja hoitoainet, en ikin harjaa ja kiharran melko usein suoristusraudal/kiharrusraudal sellasii enemmän laineit ku tiukkoi kiharoit :)

  VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .