12.1.2014

outfit from paris

IMG_3717
Untitled 15
IMG_3781
IMG_3761
IMG_3785
takki kaverilta saatu, toppi New Yorker, housut Forever21, kengät Jeffrey Campbell, pipo Monki

Iina: Hellou ! Tossa siis vähän asukuvaa joululomalta, ja mukana kans uudet paikan päältä ostetut pökät ! Noi uudet vaatteet taitaaki tulla asukuvien muodossa ennen ku kerkeen mitään ostopostausta ees tehdä :P Ei kyllä yhtään haitannu noi Ranskan lämpöasteet, pärjäs helposti tolleen kevyemissäki vaatteissa..
      Tosi kiva viikonloppu takana, vähän ihmisten synttäreiden viettoa, frendien keikka ja näihin kontrastiksi äikän preli ! Oli kyllä aika tuskaset kuus tuntia mutta toivotaan nyt että tulokset ois sen arvosia. Eihän noilla preleillä mitään väliä oo mut vähän näyttää suuntaa et mitä on odotettavissa.. Huomisesta lähtien alanki sitte taas viettää suuren osaa vapaa-ajasta kirjastossa ku tää ylppärilukeminen alkaa ihan kunnolla, weeeeho ! Koitan kuitenki pitää postaustahdin mahollisimman normaalina :-) Nyt häippäsen siivoo, kivaa sunnuntaita !

5 kommenttia :

 1. mistä tuo ihana polaroidi on peräisin? :) oliko pahan hintanen?

  VastaaPoista
 2. tuolta ranskasta yhesta kamera kaupasta, ei nyt tuu mieleen nimee :P mut esim Colette-nimises kaupas oli samanlaisii ja kyl noit varmaan löytyy sieltä täältä, ja makso vaa 75 e eli vaik kaverin kaa littii ei oo yhtää paha ! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä kieltä littii on ja mitä se tarkottaa? :D mitä siinä prelissä kysyttiin, oon ihan kujalla äikässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha siis suomee ! Kai se jt stadin slangii on mutsiis meinaa et niinku puokkiin, eli maksettii kumpiki päälle kolmekybää tost :D ja äikäshän on kaks koetta, esseekoe jos kirjotetaan yks pidempi essee, ja tekstitaidonkoe jos kolme vastaustekstii, ja ja niis on kaikkii aineistoja mihi kysymykset pohjautuu. Ja preli oli siis toi tekstitaidonkoe, kyssärit oli kaikenlaisii et erittele tekstistä huumorin keinot tai et miten teksti pyrkii vaikuttamaa sen lukijaan. Olipa selitys :D

   Poista
  2. Kiitti kun vastasit!:)

   Poista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .