1.1.2014

random stuff about me

Iina: Heippa ! Ja hyvät uudetvuodet vielä kaikille hei :-D Meillä oli tosi kiva ilta eilen, mutta siitä enemmän sitte ranska-postauksissa. Tässä postaus jonka tein kotona ennen matkaa. Postausideoita miettiessä tuli mieleen tämmönen täysin randomista setistä avautuminen, mitä useemmat bloggaajat on jossai vaiheessa harrastanu. Siis hassuja asioita, joista on vaikka pakkomielle tai joita frendit jaksaa aina ihmetellä. Tuli kyllä mieleen että ketä nää muka kiinnostaa, mutta toisaalta ite tykkään hirveesti lukea tällasia muitten blogeista, niin miksipä ei :-D Ehkä sieltä löytyy samantyyppisiä outoja tapoja kun mitä mulla on ! Ja tekstien seassa myös erittäin randomisti kesän muistelukuvia, heeere you go !

IMG_7150
IMG_9449-001
IMG_0111

Aloitan tän kevyesti sillä, että mulla on joku ihme aamupalankuvausfetissi. Musta kaikki smoothiet ja voileivät ja jogurtit näyttää aina tosi söpöiltä ja värikkäiltä, ja on pakko kaivaa niin järkkäri kun iponekin esiin kuvausta varten ! Häpeen jo nyt miten oon täyttäny ig:n ja postaukset kyseisillä kuvilla, ja siks oon pitäny niistä vierotushoitoa. Onneks ei oo mikään ihme juttu kun monella muullakin tää tapa, thank god.

IMG_1364
IMG_1340
IMG_3123

Ruoasta puheen ollen, mulla on tosi oudot ruokamieltymykset ! Ensinnäkin viinirypäleet leivän päällä ja jokapuolella on välttämättömyys, banaani sopii sika hyvin pekonin kanssa ja syön hyytelöä melkeen kaiken "kunnon ruoan" kanssa. Yes, this sounds weird :-D Ja just yks päivä bondailin jonkun kanssa siitä, miten aina ruokaa syödessä siihen haarukalle pitää laittaa kaikkea mitä lautasella on, ja ruoka pitää syödä loppuun tasapuolisesti ettei jäljelle jää vaan jotain yhtä ruoka-ainetta. Call me neurotic, mut ei oo kivaa syödä puolta lautasellista pelkkää perunaa !

Nukun maanantaisin aina pommiin. Aina. Se on tietenki viikonlopun valvomisten ja pitkien aamunukkumisten syytä, mut alan epäillä mun herätyskellon elävän ihan omaa elämää. Ja nykyään mun pitää laittaa se monen metrin päähän sängystä etten unissani laita herätystä pois, mutta ilmeisesti joskus kanssa samassa tajuttomassa tilassa kävelen sammuttamaan kellon ja meen takasin nukkumaan :-D Ja vaan kerran oon tippunu kurssilta myöhästelyjen takia, ihme.

IMG_3359
IMG_3407

...mistä päästääkin seuraavaan aiheeseen: myöhässä oleminen. Pyydän jo valmiiks Annalta, Andrélta ja äidiltä anteeks tän aiheen suhteen, ootte saanu kärsiä pitkään. Elikkäs, mulla on varmasti joku aivovika tähän asiaan liittyen, mutta mä vaan oikeesti myöhästyn joka paikasta ! Opettajatki taitaa jo olla tottuneita asiaan kun vihasia katseita tulee harvemmin, ja kaverit kertoo mulle eri tapaamisajan kun muille, jotta olisin kaikkien kanssa samaan aikaa. Tapa josta en tosiaan oo ylpeä mutta sitkeesti se on mussa pysynyt. Oon kanssa tajunnu ettei aamusin auta että laitan herätyskellon herättämään aikasemmin, koska joko torkutan sen kunnes herään normiaikaan, tai sitten yksinkertaisesti keksin kokoajan uutta tekemistä kunnes pitää taas juosta pää kolmantena jalkana kouluun (en oo hyvä sanonnoissa, kirjotin eka tyytyväisenä 'jalka kolmantena päänä').

IMG_4912
IMG_4893
IMG_4895

Asia, joka on harmillinen siihen nähden että nukun alituisesti liian vähän: saan jäätäviä siivous- ja vaateinspiraatioita öisin. Siivoaminen ei ikinä maita kun vanhemmat käskee hommiin, eikä se yleensä tule ekana mieleen kotona rentoillessa, mutta illalla kun pitäisi käydä nukkumaan, alan putsata huonetta kuin hullu ja saan sen ennätysajassa kuntoon. Ja tähä ei tietenkään lasketa kokeisiinlukua varten varattua aikaa, sillon siivousgeenit vasta pääseeki valloilleen ! Ja sama pätee vaatteiden valintaan. Aamusin ei asukokonaisuudet synny millään, mutta iltasin (usein siivoomisen yhteydessä) innostun kokeilemaan eri vaatteita, keksin uusia yhdistelmiä ja saatan koota kymmenenkin asua tulevia päiviä varten. Nopeesti kello onkin jo kaks yöllä, ja aamulla torkutusten välissä mietin, oliko ne vaatteet taas niin tärkeitä.

IMG_4752
IMG_0206
IMG_4760
IMG_4898

Viimesenä muttei vähäisempänä, juuri vietettyä pyhää ajatellen, ja näihin kuviin mukavana kontrastina: todellaki joulupukki on olemassa ! Taisiis, onhan se mahdottoman tuntusta että se kiertäis kaikki maailman lapset läpi lahjoja jakaen, mutta ette voi kieltää etteikö yks pukki olis vaikka joka maalle, joka kiertelis muutamat talot läpi, ja tonttuapulaiset loput :P Toihan ois best job ever !

 Noniiin, eiköhän tässä ollut kaikki tältä erää. Jos ei muuta nii ainaki tämmönen terapiaistunto mulle, jee :-D 

3 kommenttia :

  1. Hahaa mäkin tykkäilen tälläsist postauksista eikä tää ollut poikkeus! Monia samoja juttuja bongailin, mm toi siivousjuttu ja toi et lautaselta pitää ottaa samaanaikaan suuhun mitä oudoimpia yhdistelmiä! Haha ja nauratti toi jalka kolmantena päänä juttu, noi kyl menee aina sekaisin! Sanon aina esim aikainen mato linnun nappaa, hah mut silti noita on kiva heitellä :D

    VastaaPoista
  2. Haha hei hauska kuulla et sulla samoi juttui ! Ja jooo noi on yllättävän vaikeit mut ei se nii tarkkaa oo, heh XD

    VastaaPoista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .