13.3.2014

SCHOOL GIRL

new camera3 041
Untitled 2
new camera3 011
new camera3 065
new camera3 014
Untitled 1
new camera3 045
paita diy, hame bik bok, laukku hm

Iina: Moroo ! Täällä tulin taas päivittelemään yksien asukuvien kera, nää on itseasiassa jopa tältä päivältä otettuja ! Ja saanko vaan sanoa että that_sun. Eiks ne plussa-asteet hiponu jo kymppiä, ja ekaa kertaa ainaki ite oikeen tunsin ku aurinko lämmitti ihanasti. Sieltä se kesä tuleee !
   Oli tosi kiva päivä takana, vaikka ei siihen kuvailujen lisäks paljoa muuta liittynyt kun n. seittemäntuntinen päivä kirjastossa ja kipsun Drén luona kyläily. Kirjastoilu suju tänään tosi sujuvasti, ja se matshaa loistavasti tällaseen kaavaan joka ollaan Annan kanssa huomattu/luotu. Kun joutuu lukemaan joka päivä paljon, muodostuu päivistä melkeen vuorotellen kahdenlaisia: on hyviä lukupäiviä, ja lukudarrapäiviä. Jos edellisenä päivänä on sujunut tosi hyvin, luultavasti seuraavana päivänä sitä on niin täynnä edellispäivän lukemista ettei hommasta tuu mitään. Tää teoria on todettu todeksi jo monta kertaa, mutta tieteelliset faktat vielä uupuu. Toivotaan kuitenki että huomenna kyseinen kaava ei toteudu, aika paljon ois nimittäin tekemistä tiedossa ! Nyt kuitenki tää puol unessa lörpöttely saa riittää, hyvät yöt kaikille !
   ps. jottei asukuvanaamat olis aina niin vakavia...
Untitled 3

4 kommenttia :

 1. ihana asu ja söpö laukku! ♡:)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ♡ mut mite tarkenet shortseil ja hameil talvellaki ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks ! Helpostiii :P kai mul on tullu joku immuniteetti, ja muutenk ton asun kuvaushetkel oli melkee 10 astetta lämmintä :>

   Poista

Kamerat

Iina: Canon 1000D 18-55mm, 50mm ja 55-250mm
Irene: Canon 1100D 18-55mm

Kuvanmuokkausohjelmat

Iina: Picasa, Photofiltre, Canonin m.o.
Irene: Picasa, Photofiltre, Microsoft Digital Suite Editor

Ja meijän frendin Lolin nimi tulee tästä nimikaavasta: Aurora-Aulola-Lola-Loli.
Kiitos kaikille asiasta kysyneille !

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds .